Home Service Opstellen van noodverlichtingsplannen

Opstellen van noodverlichtingsplannen


De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw; allemaal onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het opstellen van een noodverlichtingsplan. Om u hierbij te helpen bieden wij de mogelijkheid om een noodverlichtingsplan voor u of met u op te stellen. Dit kan zowel op papier of digitaal in bijvoorbeeld CAD. Wij leveren u dan een duidelijk onderbouwd advies voor de toe te passen noodverlichtingsarmaturen en een heldere offerte op basis van onze bruto prijzen.

Uiteraard houden wij ook rekening met uw wensen of de wensen van uw eventuele klant. Mochten er gegevens over het gebruik van het gebouw ontbreken, zullen wij in overleg een zo goed mogelijke inschatting maken.

Om te weten waar noodverlichting voorgeschreven is, en ook welke noodverlichting, is basisinformatie nodig die niet altijd volledig voorhanden is op het moment dat een plan aangeboden moet gaan worden.

Samen met de branchevereniging NVFN hebben we hier iets slims op bedacht: we werken met de Checklist Pragmatisch Projecteren. Hiermee wordt duidelijk aan welke wettelijke eisen, normeringen én specifieke klantwensen wordt voldaan.

Zo zorgen we voor optimale veiligheid en een invulling van de zorgplicht zoals de wetgeving dat verlangt.

Opstellen noodverlichtingsplan

Wij adviseren u graag over uw noodverlichting.

Aanvragen noodverlichtingsplan
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.