Home Service Maatwerk

Maatwerk


Omdat onze assemblage volledig in eigen huis plaatsvindt, kunnen we flexibel omgaan met uw specifieke vragen. Zo werd op verzoek van een klant de noodverlichting gekoppeld aan de aanwezige spanningsrail. Of werd er een renovatieset ontwikkeld om van TL naar led over te stappen. Wel zo gemakkelijk.

Heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om deze bij ons neer te leggen. Wij denken graag met u mee.


Maatwerk in de praktijk

1: Voor het grote gat van SPAN, een type uit onze oude Softline-familie, zijn onze universele renovatiesets te klein. Daar liep Techtron ook tegen aan. Samen met hen is er daarom een een afdekplaat ontworpen die precies op de bestaande montagebak past. De montagebak inclusief bedrading van SPAN kan hierdoor gewoon in het plafond blijven zitten, zodat het plafond niet beschadigd.

2: Lichtlijnen en noodverlichting: geen standaard combinatie. Toch wilde een hogeschool dit graag en samen met Philips zijn we tot een passende oplossing gekomen.

3: Een installateur voor een groot woningbouwcomplex had een uitdaging: een S-Sense die haaks op de muur moest worden geïnstalleerd. Met behulp van ons 3D-tekenpakket is toen een realistische weergave gecreëerd.

Heb je een vraag?

Bij Famostar helpen we je graag verder.

Contact
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.