Home Projecten

Kantoor

Noodverlichting in kantoorgebouwen draagt bij aan de uitstraling en het imago van uw bedrijf. Bekijk hier onze noodverlichtingsoplossing:

Onderwijs

In scholen zijn grote, voornamelijk jonge groepen mensen aanwezig. Een duidelijke noodverlichtingsinstallatie welke de aandacht trekt is hier van belang.

Zorg

Een zorginstelling is een complexe organisatie met verschillende eisen op het gebied van veiligheid. Bekijk hier onze noodverlichtingsoplossing:

Horeca

Sfeer, uitstraling en een comfortabel, veilig gevoel zijn van groot belang in de horeca. Onze noodverlichting is hier dan ook op afgestemd. Bekijk alles:

Industrie

Extreme temperaturen, hevige schokken, stof en vocht: industriële noodverlichting moet bestand zijn tegen buitengewone omstandigheden. Bekijk de armaturen:

Retail

Noodverlichting moet in de retail onopvallend zijn, zodat het niet de aandacht van de producten afleidt. Bekijk hier onze noodverlichtingsoplossing:

Recreatie

In deze branche spelen uiteenlopende en soms ook hoge eisen voor noodverlichting een rol. Bekijk hier onze noodverlichtingsoplossing:

Wooncomplex

Wooncomplexen hebben lange gangen en trappenhallen die door alle bewoners worden gebruikt ten tijde van ontruiming. Deze moeten daarom goed verlicht zijn.