Famostar reviews

Bij Famostar zijn we graag open en transparant naar onze klanten toe. We willen eerlijk zijn over onze service en onze producten. Hoe kan dit beter dan door de klant zelf een review te laten geven? Bekijk hieronder de reviews van onze klanten.

10/10
"Ik persoonlijk werk veel met Famostar. Mijn ervaring is dat de producten zeer betrouwbaar zijn. En mocht het een keer gebeuren. Dan heb je nog de 10 jaar garantie . Ook vind ik de extra service en advies zeer prettig ."
Zou je ons aanbevelen? Ja
danny 05-07-2021
8/10
"Wij gebruiken al jaren Famostar. mooie armaturen en goede garantie. Deskundig advies."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Fred 12-07-2021
8/10
"Mijn ervaring is dat Famostar mij en de eindgebruiker ontzorgen. Als een eindgebruiker nieuwe noodverlichtingsarmaturen wil hebben dan prijs ik Famostar aan. Zij ondersteunen mij met de projectie en in bedrijfstelling van oa. Smartscan. Zij ontwikkelen zelf armaturen en staan voor hun kwailiteit. Famostar maakt het waar."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Jacco Slotboom 16-07-2021
10/10
"Het is nu al een tijdje dat ik deze Noodverlichting van Famostar toepas. Ik moet zeggen armaturen zien er goed uit en makkelijk te monteren. Je kunt zien dat er goed is over nagedacht en zeker goede kwaliteit. Als je vragen hebt over bepaalde zaken of situatie kun je altijd bij Famostar terecht. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Als je op zoek bent naar Noodverlichting ga dan voor Famostar zit je gegarandeerd goed."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Maikel 05-07-2021
10/10
"Onze ervaring is dat Famostar een en al kwaliteit uitstraalt. Dit is niet alleen het product maar ook zeker de kracht van de medewerkers. Er wordt graag met je meegedacht naar oplossingen of verbeteringen. De service is ronduit TOP! te noemen."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Martijn 12-07-2021
10/10
"Goede kwaliteit die ze altijd blijven verbeteren. Staan altijd open voor feedback. Daarnaast altijd professioneel maar persoonlijk contact met snelle en duidelijke oplossingen."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Michael de Wit 29-07-2021
7/10
"korte lijnen en goed advies"
Zou je ons aanbevelen? Ja
sjaak 10-08-2021
8/10
"Altijd bereikbaar voor vragen en overleg."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Steven 06-08-2021
9/10
"In ons nieuwe pand hebben wij het nieuwe innoverende SmartScan geïnstalleerd om te besparen in onderhoudskosten en met de uitgebreide archivering en rapporten direct inzicht in de status van de noodverlichtings installatie. Met de App is alles direct zichtbaar en ben je ook innoverend richting de huidige markt."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Walter Doeschot 05-07-2021

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Rayonindeling Famostar
Famostar medewerkers sales