Home Over Famostar Ons team Edith v/d Weerd - Riteco

Hallo, ik ben Edith v/d Weerd - Riteco

Manager Finance en P&O bij Famostar

Ik ben Edith van de Weerd- Riteco,  getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in Doetinchem.
Sinds oktober 2009 werk ik als Manager Finance bij Famostar en ben ik verantwoordelijk voor de gehele administratie, salarisadministratie, personeelsadministratie en de werving & selectie. Daarnaast maak ik ook deel uit van het BHV team, het KMS team en de activiteitencommissie.

Met de activiteitencommissie hebben wij al verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Zo hebben we een “festival” georganiseerd op eigen terrein en in september 2019 een uitje georganiseerd naar een westernboerderij in de regio.  We proberen altijd zo origineel mogelijk te blijven, zo ook met het kerstpakket wat altijd weer verrassend is voor ieder.

Het werken binnen Famostar ervaar ik als leuk en afwisselend. Natuurlijk is het allereerst belangrijk dat je een baan kiest wat bij je past. En het maakt het helemaal leuk wanneer je dit kan combineren  met een leuke bedrijfscultuur, een goede werksfeer, flexibele werktijden, korte lijnen en leuke collega’s, zoals bij Famostar het geval is.  Daarnaast blijf ik mijn werk interessant houden door met verschillende petten op in het bedrijf te zitten. Er is altijd wel afwisseling voor mij, waardoor ik niet elke keer hetzelfde doe.

Een van mijn leukste herinneringen bij Famostar was mijn 50e verjaardag. Er stond totaal onverwachts een grote pop in de gang. Deze had ik niet verwacht omdat ik vaak als eerste aanwezig ben.

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.