OK Plant

Industrie
Glastuinbedrijf
Baakwoning 5
2671 LE
Naaldwijk

Toegepaste producten

Famostar noodverlichting in lijn met het interieur

Glastuinbedrijf OK Plant wilde graag hout met de kleur zwart combineren in hun nieuwe pand. Hier moest de noodverlichting op aansluiten. Daarom installeerde Boekestijn Elektrotech zwarte noodverlichting in het pand die eind 2017 in gebruik is genomen.

Zwarte noodverlichting

In het pand zijn de productfamilies S-Sense en CELO toegepast. S-Sense door zijn stijlvolle vormgegeving die bijdraagt aan de uitstraling van het gebouw. Het design van CELO is onopvallend, zodat de vluchtwegverlichting alleen zichtbaar is wanneer het nodig is: in nood. Om te voldoen aan de wens van de opdrachtgever zijn zwarte armaturen gebruikt. De cinema uitvoering van zowel S-Sense als CELO waren hier de perfecte oplossing. Zo sluiten de armaturen uitstekend aan op het interieur van het gebouw.

Tevreden met het eindresultaat

Het project is tot volle tevredenheid van Boekestijn Elektrotech verlopen. Directeur Erik Boekestijn: ‘Voor dit project waren we specifiek op zoek naar zwarte armaturen om zo te voldoen aan de wens van de opdrachtgever. In de nieuwsbrief van Famostar had onze projectleider iets gelezen over CELO cinema en toen was de match snel gemaakt.’ Het goede contact, advies en de hulp bij het projecteren waren voor Boekestijn pluspunten bij de samenwerking met Famostar.  

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.