Home Nieuws CELO Cinema: verborgen in het donker

CELO Cinema: verborgen in het donker

15 december 2017

Op veler verzoek is onze vluchtwegverlichting CELO standaard in het zwart opgenomen in ons assortiment, net als onze vluchtwegaanduiding S-Sense. Door deze Cinema-modellen te combineren heeft u een minder opvallende en storende oplossing in donkere omgevingen. Ideaal voor bijvoorbeeld bioscopen, theaters, cafés en restaurants.

 

CELO Cinema

Zowel de inbouw- als de opbouwmodellen met ATS van CELO zijn in een zwarte RAL 9005-behuizing verkrijgbaar. In een donkere omgeving vallen de CELO Cinema-modellen weg, waardoor dit model onopvallend is. De vier type lenzen (C, L, XL en S) van CELO zorgen voor een effectief lichtpatroon op de vluchtweg. 

Spanningsrails in het zwart

In situaties waar flexibel omgegaan moet worden met de verlichting, wordt vaak gekozen voor spanningsrails. Denk aan een supermarkt, winkel of een pop-up restaurant. Het interieur speelt een belangrijke rol voor de kleurkeuze van de technische materialen, waar plafonds vaak zwart worden afgewerkt. Om één geheel met de verlichting en het plafond te vormen, leveren wij nu ook als maatwerk zwarte noodverlichtingsarmaturen met een adapter voor montage aan een spanningsrails.

U vindt hier alle zwarte CELO Cinema-modellen. 

Montagevideo's

Bekijk hieronder de video om erachter te komen hoe eenvoudig onze CELO armaturen te monteren zijn. 

Terug naar overzicht
Deel dit artikel: