Thema Kwaliteit
Kennisbank Kwaliteit Keurmerken Waar en hoe worden jullie producten getest?

Waar en hoe worden jullie producten getest?


Al onze armaturen komen van onze eigen tekentafels in Velp, waarbij tegenwoordig een tekentafel een modern 3D pakket is. De juiste materiaalkeuze, de lichttechniek en de softwarematige oplossingen worden allemaal bedacht en ontwikkeld door onze eigen R&D afdeling. Een betrouwbare testomgeving hoort hier uiteraard bij. Zo hebben wij een eigen lichtlaboratorium waar we onze lichtmetingen doen om onder meer de afstandstabellen en polair diagrammen te maken. Maar ook andere testen worden door onszelf gedaan. Dit helpt ons bij het ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

DEKRA

Daarnaast worden onze armaturen getest bij de DEKRA. Hiervoor leveren wij een aantal representatieve armaturen aan en een dossier met schema’s, stuklijsten, datasheets, handleidingen en tekeningen. Vervolgens gaat de DEKRA aan de slag met de verschillende testen. Om zo uiteindelijk onze producten te voorzien van een ENEC-markering

Functioneel testen

Aanvullend worden al onze armaturen functioneel getest voordat deze richting de klant gaan. Ook steekproeven dragen er dan nog eens extra aan bij om de kwaliteit van onze armaturen te waarborgen.

Was dit antwoord nuttig?
Dankjewel dat je hebt meegeholpen aan deze kennisbank!
Wij ontvangen graag een suggestie om dit antwoord te verbeteren.

Support

Heb je een vraag over dit onderwerp?

026 3 846 846
Stuur ons een mail

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.