Home Diensten

Onze diensten

Of het nu gaat om de toepassingsgebieden, technieken, productkennis of regelgeving van noodverlichting: wij kunnen u altijd verder helpen dankzij onze ervaring en kennis opgebouwd in de afgelopen 60 jaar. Met ons brede pakket aan diensten hopen wij u optimaal te ondersteunen.

Opstellen van noodverlichtingsplannen

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw; allemaal onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het opstellen van een noodverlichtingsplan. Om u hierbij te helpen bieden wij de mogelijkheid om een noodverlichtingsplan voor u of met u op te stellen.

Toolbox

Om het niveau op het gebied van noodverlichting in uw organisatie te verhogen organiseren wij toolboxen. Bij u of ons op locatie combineren we actuele wet- en regelgeving met tips over veilig werken en praktijksituaties. Dit is dé manier om de relatie met uw klant te verstevigen en verder uit te bouwen.

Service en onderhoud

De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. Als het nodig is zijn onze servicemedewerkers dan ook snel ter plaatse om een probleem te analyseren en direct te verhelpen. Daarnaast kunt u altijd terugvallen op onze garantieregeling.

10 jaar garantie

Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf (ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) besteden we de grootste zorg aan de kwaliteit van onze producten, processen en mensen. Zo passen de medewerkers van onze assemblage-afdeling bijvoorbeeld hun ergonomisch ingerichte werkstations helemaal naar wens aan.

Maatwerk

Omdat onze assemblage volledig in eigen huis plaatsvindt, kunnen we flexibel omgaan met uw specifieke vragen. Zo werd op verzoek van een klant de noodverlichting gekoppeld aan de aanwezige spanningsrail. Of werd er een renovatieset ontwikkeld om van TL naar led over te stappen. Wel zo gemakkelijk.

Flash Alert™ Technology

Flash Alert™ Technology zorgt ervoor dat een pictogram periodiek feller oplicht in nood. Door deze flitsfunctie trekt het pictogram extra aandacht bij spanningsuitval, waardoor mensen sneller geneigd zijn de vluchtroute naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te herkennen en te volgen.

Testsystemen

Onze decentraal gevoede armaturen zijn uitgerust met een Automatisch Test Systeem (ATS) of een DALI-communicatiemodule. Onze centraal gevoede armaturen worden bewaakt en getest door ons centraal gevoede systeem EBS.