Boutique Hotel d'Oude Morsch

Horeca
Hotel
Park de Put 1
2312 BM
Leiden

Toegepaste producten

Allround past in het plaatje van Boutique Hotel d'Oude Morsch

Onlangs vestigde het Boutique Hotel d’Oude Morsch zich in Leiden. Het hotel heeft een industriële inrichting waar ook de noodverlichting bij moest passen. Allround gaf hier met zijn robuuste design een ideale invulling aan.

Voormalige kazerne

Het unieke aan dit nieuwe hotel is dat het een voormalige kazerne is. De zogenoemde Morspoortkazerne was ooit een plek waar defensie haar koks opleidden. Deze kazerne is nu omgebouwd tot een hotel, waar de robuuste vintage stijl behouden bleef. Op aanraden van installateur en leverancier Fire Control beveiligingen BV. uit Den Haag en de architect heeft Reanne Bakker, eigenares van Boutique hotel d’Oude Morsch, voor de vluchtwegaanduidingversie van de productfamilie Allround gekozen. “De keuze voor Allround was een gemakkelijke keuze omdat dit armatuur perfect bij de inrichting en de stijl van het hotel past” aldus Reanne Bakker.

Functioneel en gemakkelijk

Zoals de naam al zegt staat Allround om zijn functionaliteit bekend. Hij heeft niet alleen een robuust design, maar onder dit uiterlijk gaat ook nog een knap staaltje vernuft schuil. Zo is hij onder andere slagvast conform IK10 en is hij stof- en waterdicht conform IP66/IP68. Naast de functionaliteit is Allround ook gemakkelijk te installeren. Dit beaamt ook Rogier van der Meij van Fire Control beveiligingen BV. die Allround in het hotel geïnstalleerd heeft: “De armaturen waren eenvoudig te installeren, zowel aan het plafond als aan de wand. Enkele van de armaturen zijn vanwege de hoogte van het plafond zelfs gependeld opgehangen, waarbij de uitstraling van het hotel bewaard bleef". 

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.