21 juni 2021

Laat hier je review achter

Reviews Famostar

Vanaf nu kun je zelf een Famostar review achterlaten

Bij Famostar zijn we graag open en transparant naar onze klanten toe. We willen eerlijk zijn over onze service en onze producten. Hoe kan dit beter dan door de klant zelf een review te laten geven? Hiermee kunnen we eerlijk en open laten zien hoe tevreden onze klanten zijn. Nieuwe klanten weten op deze manier wat ze kunnen verwachten van ons en onze producten en zijn geholpen in het maken van hun keuze.

Schrijf een review

Voor een objectieve beoordeling hebben we veel reviews nodig. Daarom vragen we jou, als klant, om je ervaring met Famostar te delen. Ben je extra goed geholpen door een van onze medewerkers of ging er iets niet helemaal soepel in het proces? Laat het weten, alleen dan kunnen we werken aan onszelf als bedrijf en het probleem voor jou oplossen. Natuurlijk gaat het niet alleen om service. Bij Famostar gaat het ook om de producten en het gebruiksgemak hiervan. Je kunt dus ook een review achterlaten over een bepaald product waar je veel ervaring mee hebt.

In één minuut kun je jouw ervaring al delen. In een formulier staan een aantal vragen om te beantwoorden. Het formulier vind je hier.

Op deze pagina worden al onze reviews verzameld.

Alvast bedankt voor je review!

Medewerker Famostar marketing
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met marketing

Review achterlaten?

Laat hier uw review achter.

Deel de blog:

Andere blogs

PLF77630-A4_2

2022 Wrapped

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.
DSC00215

Jan Maalderink aan het woord

Projectleider Jan Maalderink vertelt over het nieuwbouwproject en wat hierbij komt kijken.
Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales