28 februari 2023

De SmartScan Van on tour

Wat is het SmartScan-systeem?

Het SmartScan-systeem zorgt voor efficiënter onderhoud van de noodverlichting. De kern van het SmartScan-systeem is de gateway. Deze kan op een willekeurige plaats in het pand geplaatst worden waar gsm-bereik is en aangesloten op netspanning. De gateway communiceert draadloos via een eigen netwerk op een 868 MHz frequentie met de overige armaturen. De gateway vraagt de armaturen naar hun status en stuurt dit door naar de server. Vervolgens wordt dit zichtbaar gemaakt op een overzichtelijke website welke toegankelijk is via een laptop, telefoon, pc of ander device en op elke locatie.

De SmartScan Van on tour
SmartScan Van presentatie

Voordelen

  • Uitermate geschikt voor beheer van meerdere gebouwen en renovatieprojecten
  • Draadloos, dus geen extra kabels nodig
  • Gegevens blijven bewaard en een noodverlichtingslogboek wordt automatisch bijgehouden
  • Je kunt eenvoudig de status van de afzonderlijke armaturen inzien en onderhoud verrichten daar waar nodig

De SmartScan Van on tour

Sinds een paar maanden hebben we een SmartScan Van. In de Van is allerlei informatie te vinden over ons nieuwe SmartScan-systeem. Daarbij kun je denken aan verschillende armaturen, een presentatie van de werking van het systeem en een demo. Het SmartScan-systeem werkt niet alleen voor noodverlichting, maar ook voor verlichting. Je kunt er dus al je licht op aansluiten. Voor deze combinatie werken we samen met Thorlux. Thorlux verkoopt verlichting. Als we on tour gaan nemen we dan ook een collega van Thorlux mee om je alles over deze combinatie te vertellen. Natuurlijk komen we niet met lege handen aan. We nemen ook altijd iets lekkers mee.

De SmartScan Van on tour
Presentatie op locatie

Reacties van klanten

Afgelopen periode zijn we al bij verschillende klanten op locatie geweest met onze SmartScan Van. We hebben uitleg gegeven over het SmartScan-systeem in combinatie met noodverlichting en verlichting, genoten van mooie gesprekken en heerlijke lekkernijen. Verschillende reacties van klanten zijn: ‘Nieuwe ontwikkelingen gaan snel op het gebied van noodverlichting en verlichting. Altijd een frisse blik houden!’, ‘Een leerzaam bezoek’, ‘Leuke presentatie’, ‘Erg leuk geregeld’

Wil jij ook meer weten over ons SmartScan-systeem? Laat het ons weten en binnenkort staan we bij jou voor de deur.

SmartScan Van reserveren

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Nu al meer weten over het SmartScan-systeem?

Download de SmartScan whitepaper

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Deel de blog:

Andere blogs

Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.
Afvalstromen Famostar

Afvalstromen binnen Famostar

Afgelopen jaar hebben we stappen genomen om de afvalstromen binnen Famostar te verduurzamen.
Jonge hond vs oude rot

Jonge hond vs oude rot

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales